Verantwoord zonnen bij Zonnestudio Elderveld

Ik wilde graag wat bruiner worden maar wel op een verantwoorde manier. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede zonnestudio bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje had gezocht op verantwoord zonnen kwam ik terecht op de website van Zonnestudio Elderveld. 

Ergoline

Zeer goede reviews over Zonnestudio Elderveld

Toen ik terecht kwam op de website van Zonnestudio Elderveld kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de zonnestudio aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Onder het kopje verantwoord zonnen is ook erg veel informatie te vinden die mij erg aansprak. Na het lezen van de informatie besloot ik daarom ook een kijkje te nemen naar de tarieven die de zonnestudio hanteert voor het zonnen. De informatie en de tarieven spraken mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de zonnestudio te brengen. 

Zeer tevreden over het zonnen bij Zonnestudio Elderveld

In de zonnestudio werd ik erg vriendelijk ontvangen en kreeg ik erg goed en vriendelijk advies. De zonnebank lag erg comfortabel en ik had al aardig veel resultaat en een keer zonnen. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Zonnestudio Elderveld.