Wilt u een eigen website maken? mijn.host wilt u helpen!

Wilt u een eigen website maken? mijn.host wilt u helpen!

Wilt u een eigen website maken? mijn.host wilt u helpen! Wij willen u helpen met uw eigen website maken. Als eerst beginnen we met uw domeinnaam. Als u die heeft bedacht dan beginnen we met het tarief:

  • .nl kost €4,99
  • .com kost €9,99
  • .eu kost €3,99 aanbieding 
  • .net kost €11,99
  • .org kost €11,99

Zodra u het tarief heeft gekozen (kosten per jaar). Dan gaan we verder met het ontwerp. We hebben verschillende ontwerpen maar de keuze ligt aan u, wat u wilt hebben. Zodra u het ontwerp heeft gaan we verder met de volgende stap. Tekst, foto’s en video’s. Doordat wij geen setup kosten vragen, kunnen wij alles voor een lage prijs vragen. Dat scheelt dan weer met de kosten van u! Wij hebben door onze servers 35% snellere laadtijd. Dus dat scheelt ook conversie voor u. Als u bij ons een website start, heeft u altijd snelle en professionele assistentie met u website.

hosting wordpress

Mijn ervaring met mijn.host

Mijn ervaring met mij.host is heel erg positief. Vooral omdat ze altijd te hulp staan, maar ik heb nooit hulp nodig omdat de website perfect werkt. Je hoeft zelf niet veel te weten over een website bouwen. Alles staat er in stappen uitgelegd. Het meeste werk is al voor je gedaan. Als je toch niet eens snap kan je ze meteen bereiken door de chat op hun website. Of via de mail. Ik ben dus heel blij met het pakket wat ik gekocht heb.

Geef een reactie