Wilt u ook beveiligd werk internet? Gebruik dan ip vpn!

Wilt u ook beveiligd werk internet? Gebruik dan ip vpn!

Wilt u ook beveiligd werk internet? Gebruik dan ip vpn! Wie wij zijn en wat wij aanbieden? Wij zijn HostedXL. Wij zijn specialisten in internet en VPN. Wat wij aanbieden is beveiligd internet oftewel VPN. Je hebt VPN en IP-VPN. VPN staat voor Virtual Private Network. Je gebruikt het om toegang te beperken voor het openbare internet. Het verplaatst zich naar diverse servers op diverse plekken. Het wordt dus een ontraceerbaar netwerk. 

mobiel-werken-duurzaamheid

Alleen VPN is niet betrouwbaar tegenover DDoS. DDoS staat voor Distributed Denial of Service. Er wordt dan heel veel “verkeer” tegelijk naar een server of computer gestuurd en daardoor wordt het onbruikbaar voor het normale internet verkeer. Je moet het zien als een file met verkeer, maar dan op internet. Wij bieden IP-VPN aan. Een VPN die via een IP-protocol werkt en dat houdt in dat wij een klantspecifiek netwerk opzetten. Dan is het mogelijk dat alle vestigingen met elkaar kunnen communiceren. Wilt u ook goed en beveiligd internet? Dan kunt u een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken voor vragen of voor een offerte via de telefoon, via de mail of via de website. We hopen u zo snel mogelijk te zien.

Mijn ervaring met ip vpn van HostedXL

Mijn ervaring met ip vpn van HostedXL is heel positief. Mijn bedrijf is bijna een keer gehackt. Het werd tijd om daarom maatregelen te nemen. Ik heb toen contact opgezocht met HostedXL. Ze hebben mij heel goed geholpen met het beveiligen van ons bedrijfsnetwerk.

Geef een reactie