Zie Kitchenary Lab voor info

Op het gebied van de eierkokers is er ontzettend veel keus. Er zijn producten voor een, twee of drie eieren, maar ook voor zes, zeven of zelfs tien eieren. Er zijn zelfs eierkokers die niet eens een eierkoker zijn. Dat zijn een soort apparaatjes die je in de magnetron plaatst om een hard of natuurlijk zachtgekookt eitje te koken. Ik kijk graag met je

mee bij het helpen van het kiezen van de eierkoker die voldoet aan al jouw persoonlijke  wensen. Ik heb een website gevonden zie Kitchenary lab, die waterkokers getest heeft en daarin ook graag met ieders budget rekening gehouden heeft. 

Welke eierkoker is het beste uit de test gekomen? 

Zie Kitchenary Lab

De nummer één die uit de test is gekomen is de Emerio EB-115560 eierkoker. Je kookt er maar

Liefst zes eieren mee, hard of zacht wat jij hierin zelf natuurlijk lekker vindt. Bij de meeste eierkokers is het erg belangrijk met hoeveel water je ze vult. Bij de Emerio EB-115560 niet dus dat is wel een voordeeltje natuurlijk. De Tristar EK 3076 eierkoker is een aanrader voor mensen met een kleiner budget. Je kunt er zeven eieren tegelijk mee koken. afhankelijk van de hoeveelheid water die je gebruikt kunnen de eieren hard, half hard of zacht gekookt worden. Met de maatbeker die je er ook zeker bij krijgt  kun je precies zien hoeveel water je moet toevoegen en bij welke hoeveelheid eieren. Zie Kitchenary lab voor meer eierkokers.